Zekerheid
door tijdelijk beheer
Een perfecte invulling voor leegstaand vastgoed

Welkom bij Alvast

Alvast voorkomt leegstandrisico’s en biedt tijdelijke bewoners en ondernemers betaalbare woon- en werkruimte door heel Nederland. Onze dienstverlening draagt bij aan de leefbaarheid en representativiteit van het pand en haar directe omgeving.

Wonen en werken met zekerheid

Dankzij het KLB-keurmerk woon en werk je via Alvast met zekerheid. Het KLB controleert jaarlijks of onze dienstverlening volgens de regels gaat. Zo zorgen wij ervoor dat wij fatsoenlijk met elkaar omgaan, dat je onder veilige omstandigheden kan verblijven en er een degelijke klachtenprocedure is. Wil je meer weten over het KLB-keurkmerk? 

KLB keurmerk logo

Op zoek naar woon of werkruimte?

Nieuws

Koning Prinsjesdag

Alvast viert trots haar 23-jarig bestaan!

𝟭𝟱 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟯

Alvast viert trots haar 23-jarig bestaan!
Met grote blijdschap en dankbaarheid markeren we vandaag ons 23-jarig jubileum. Sinds de oprichting hebben we een inspirerende reis doorgemaakt, waarin we met toewijding hebben gewerkt aan het beschermen en revitaliseren van leegstaand vastgoed in Nederland.

Lees meer »
Afstudeerstage, nieuwe baan

Afstuderen en werken bij Alvast!

𝟯 𝗷𝘂𝗹𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟯

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat onze afstudeerstagiaire Evi Boonman en collega Britt van Dalm na het succesvol verdedigen van hun afstudeeronderzoek beide geslaagd zijn. We feliciteren hen van harte met deze prestatie en daarnaast verwelkomen we Evi vanaf nu als volwaardig medewerker bij Alvast.

Lees meer »
Een perfecte invulling
voor leegstaand vastgoed

Testimonials

Partners