• 's-Heerenberg
  • Servicekosten:
  • Postcode: 7041 ZS
  • Opzegtermijn: 3 maanden
  • €393/mnd
  • Exclusief GWL
's-Heerenberg
70 m2

Omschrijving:


Deze woning mogen wij tijdelijk beheren tot aan de sloop.

Stuk over de locatie.
Op loopafstand vind je hier voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen en het openbare vervoer is makkelijk te bereiken. Vind je het leuk om in de tuin te werken? Dan zit je hier zeker goed met een voor- en achtertuin! Het tuinonderhoud behoort tot de verantwoordelijkheid van de bewoner(s) en wij zien erop toe dat het netjes blijft.

Selectieproces.
Bij het selectieproces wordt gekeken naar jouw motivatie en onderbouwing om hier te willen wonen. Lijkt deze woning je wat? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij je?
Het betreft een mooie zelfstandige woning met een ruime woon-/eetkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Verder heeft de woning een voor – en achtertuin. De voorzieningen zijn op loopafstand.

Contract
De woning wordt aangeboden op basis van tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat de totale duur vooraf onbekend is. De minimale termijn is 6 maanden. De opzegtermijn vanuit Alvast is 3 maanden en vanuit jou als bewoner 1 maand.
De kosten zijn € 388,- exclusief G/W/E.
Het inkomen mag bij een eenpersoonshuishouden niet hoger dan €40.765 zijn. Het verzamelinkomen bij een meerpersoonshuishouden mag niet meer zijn dan €45.014.

Hoe kom je in aanmerking?
Zie jij deze woonruimte zitten en voldoe je aan de volgende voorwaarden?
- Ben je 18 jaar of ouder?
- Geen huisdieren?
- Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
- Sta je ingeschreven bij Alvast?
- Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoelang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?

Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel, gratis in!

Interesse?

Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel in!

Alvast logo

In de buurt