• Venlo
  • Servicekosten: €1.10
  • Postcode: 5914 TH
  • Opzegtermijn: 3 maanden
  • €500/mnd
  • Exclusief GWL
Venlo

Omschrijving:


Woonruimte beschikbaar in Venlo.

Stuk over de locatie:

Op deze locatie is het belangrijk om goed contact te hebben met de buurt om zo een fijne en leefbare (woon)omgeving te realiseren voor iedereen. Daarom vragen we je om je in te zetten voor de buurt; het helpen van de buren als dat nodig is en de omgeving netjes houden. Vind je het leuk om in de tuin te werken? Dan zit je hier zeker goed met een achtertuin! Het tuinonderhoud behoort tot de verantwoordelijkheid van de bewoner(s) en wij zien erop toe dat het netjes blijft.

Selectieproces

Bij het selectieproces wordt gekeken naar jouw motivatie en onderbouwing om hier te willen wonen. Lijkt deze woning je wat? Lees dan snel verder!

Contract (en maandelijkse kosten)

De woning wordt aangeboden op basis van tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat de totale duur vooraf onbekend is. De minimale termijn is 6 maanden. De opzegtermijn vanuit Alvast is 3 maanden en vanuit jou als bewoner 1 maand. De maandelijkse kosten zijn v.a. €410,00 per maand exclusief de kosten voor gas, water en licht. Het inkomen mag bij een eenpersoonshuishouden niet hoger dan €44.035 zijn. Het verzamelinkomen bij een meerpersoonshuishouden mag niet meer zijn dan €48.625.

Hoe kom je in aanmerking?

Zie jij deze woonruimte zitten en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

- Ben je 18 jaar of ouder?
- Geen huisdieren?
- Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
- Ben je bereid je steentje bij te dragen aan de buurt?
- Sta je ingeschreven bij Alvast?
- Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoelang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?

Interesse?

Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel in!

Alvast logo

In de buurt