• Berkel & Rodenrijs
  • Servicekosten:
  • Postcode: 2652 LS
  • Opzegtermijn: 28 dagen
  • €205/mnd
Berkel & Rodenrijs
Meer dan 204 m2 m2

Omschrijving:


Werken en/of wonen op je eigen landgoed van 2400m2 in Berkel & Rodenrijs voor slechts €399,00 per maand!

Dit object bestaat uit meerdere opstallen, een ruime woning van 204m2 uit 1740, een atelier, een werkplaats en een opslagruimte en dat allemaal op een steenworp afstand van Rotterdam!

Deze oase van rust ligt volledig afgeschermd van directe omgeving. Via de grote toegangspoort kom je in een grote schuur/opslagplaats terecht die verbonden is met een werkplaats. Daarnaast bevindt zich een ruimte die als atelier gebruikt werd. Via de toegangsschuur loopt een stenen pad naar de voormalige molenaarswoning die ongeveer honderd meter verderop staat.
Dit object is ideaal te gebruiken voor een creatief ondernemer en er mag ook gewoond worden. Er staan nu nog heel veel spullen van de ex-eigenaar die naar Brabant verhuisd is. Een groot deel zal nog afgevoerd worden maar de bewoner/ondernemer die geplaatst wordt dient het object leeg op te leveren zodra dit ooit nodig is. De woning moet wel grondig schoongemaakt worden, de vorige eigenaar had katten en een hond bij zich wonen.
Alle voorzieningen in de woning werken, de cv-ketel is verbonden met een grote gastank die je zelf moet laten vullen, hij is bijna leeg.

De huidige eigenaar heeft voorlopig nog geen plannen met het object, naar verwachting kan hier nog wel een jaar of veel langer gewoond/gewerkt worden.
Voor dit object zijn we op zoek naar een zeer verantwoordelijk ingesteld iemand die hier gaat werken en/of wonen. Dat mogen ook 2 personen zijn. De totale vergoeding bedraagt dan ook nog steeds €399,00.

Interesse? Regeer dan snel en leg duidelijk uit wat je hier wilt gaan doen.

P.S. wij plaatsen geen personen met minderjarige kinderen.

Interesse?

Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel in!

Alvast logo

In de buurt